Jos ei lueta pelejä mukaan, niin softarintamalla tuotetaan aika harvoin mitään mitä voisin kutsua hauskaksi. Olen istunut vuosikausia koneen ääressä ja joskus tuntuu hauskinta on silloin kun joku softa ei kaadu, ja saan työt tehtyä vaivatta. Mutta SHAPR3D on todella hauska, suorastaan koukuttavan hauska – erityisesti silloin kun käytän sitä iPadilla ja Apple kynällä.

Kun otin demolisenssin Shapr3D:stä käyttööni, pieni käyttöliittymäsuunnittelija sisälläni alkoi välittömästi hyristä. Tajusin välittömästi mistä tässä on kysymys ja ensimmäisen pikaisen tutoriaalin jälkeen olin suorastaan innoissani. IPadin käyttöliittymä on mukava, sehän on alunperin suunniteltu iPadin käyttäjälle ja  peukalolle sijoitetut valikkojen ohjausnapit jättävät kynäkäden vapaaksi piirtämään. Luonnostelu tapahtuu todella nopeasti ja koska kyseessä on 3D CAD niin elementit syntyvät kynälläsi kuin tyhjästä ja voit välittömästi tehdä mittatarkkaa työtä.

Mikäli olet tekemisissä tuotesuunnittelun kanssa tai haluat työllistä 3D printteriäsi enemmän, suosittelen koekeilemaan SHAPR3D:tä. Minun ei ole tarkoitus käydä tässä yhteydessä softan myriadeja mahdollisuuksia läpi. Mianittakoon, että saat samalla desktop version, ja että se pyörii Siemensin Parasolidin päällä, sekä saat 3D mallistasi todella helposti 2D mittakuvat ulos tuotantoa varten. Se myös tukee tärkeimpiä alan formaatteja, joten olet varsin turvallisilla vesillä investointisi kanssa. Investointisi on varsin maltillinen verrattuna mihin tahansa alan softaan, pro-version vuosilisenssi on alle 500 euroa.

Mikäli kiinnostaa enemmän niin soita tai meilaa mulle.

SHAPR3D Youtubessa >
Published On: 4 maaliskuun, 2022 / Categories: Uncategorized @fi /

Tilaa uutiskirje tästä

Kiva kun seuraat!! Eihän nämä nyt kenenkään maailmaa mullista, mutta minusta on kiva tallentaa juttuja tänne…

Kiitos viestistäsi.
Jokin taisi menna pieleen. Kokeile uudestaan tai soita Eralle 040 485 7940.

Add notice about your Privacy Policy here.