iPiste – uusin StartUp työn alla (in finnish)

Home/Mobile, News/iPiste – uusin StartUp työn alla (in finnish)

iPiste – uusin StartUp työn alla (in finnish)

ipiste-weblogo_whUutta kehiin. iPiste.

 

Moi ppl!! Näköjään minulla on aina käynnissä jonkun mielenkiintoisen StartUp -yrityksen liiketoiminnan ja brändin suunnittelu. Uudelle iPisteelle jäi kalenterissani tilaa kun 18 kuukauden projekti PlugIT Finland Oy:n kanssa saatettiin osaltani päätökseen. PlugIT on erittäin mielenkiintoinen sähköisen liikenteen infrastruktuurin rakentamiseen erikoistunut yhtiö, joka käynnistettiin SW4 Verstaalla. PlugIT on nyt kasvanut oikean yrityksen mittoihin ja rahoitusasiat ovat kunnossa. Yhteistyömme toki jatkuu jos sitä mietit… Katso lisäinfoa PlugIT:sta täältä.

Uusimpana kehitysprojektina on suomen amerikkalaisen David Winegar:in iPiste, jonka tuleva liiketoiminta keskittyy kehittämään sekä teknologiaa että tuotteita ja palveluita paikkatietoon pohjautuvaan mobiiliin viestintään. Ihan hirveästi tässä kohtaa en voi liikeideaa avata, mutta voin vakuuttaa, että modernille markkinoijalle on tulossa jotain erittäin kustannustehokasta ja kohdennettua. Lyhyesti sanottuna ”erittäin mielenkiintoista”.

iBeacon on vihdoin hyvin toimiva Bluetooth-majakka

iBeacon_logo_EraApple julkaisi viime vuoden lopussa oman Bluetooth-majakkansa nimeltä iBeacon. Sen avulla älylaite, Android tai iOS (kohta myös Win), voi saada automaattisesti verkosta käytännössä mitä tahansa. iBeacon on eräänlainen liipasin eikä sisällä juuri mitään informaatiota. Tämä tarkoittaa sitä että yksittäinen majakka on halpa. Uusi BT teknologia kuluttaa vähän virtaa joten yksittäinen majakka on helppo ylläpitää ja lähes huoltovapaa.

Tämä osa tulevaa iPiste-konseptia on nähtävissä juuri julkaistussa iBeacon.fi -osoitteessa. Sinne tullaan keräämään hyviä iBeacon-majakoiden käyttökeissejä sekä tiedottamaan miten suomenkielinen BackEnd-softa kehittyy. Tällä hetkellä ensimmäinen demo on lähes valmis ja voit tulla tutustumaan siihen SW4 Verstaalle.

Majakoiden avulla otat kännyköitä käyttävät asiakkaat ns. ”haltuun”. Olen itse tätä muutaman kuukauden miettinyt ja erittäin innoissani isolla pensselillä maalatuista ideoista, jotka ovat tulleet eri-ikäisiltä haastatelluilta kuluttajilta. Usko pois. ASIAKKAASI HALUAVAT palvelusi suoraan ostopäätöstä vahvistamaan. Mikäli heidän ideoidensa pohjalta sovellukset vietäisi äärimmilleen voisit lopettaa alennusmyynnit ja unohtaa verkkokauppojen tuoman hintakilpailun. Miltä tämä kuulostaisi??

Well well. Ota minuun yhteyttä mikäli haluat tietää hieman enemmän iBeaconien mahdollisuuksista brändillesi tai jos jopa haluat kumppanoitua iPisteen kanssa. Sekin voisi olla hyvinkin mahdollista..

Cheers! Palaillaan taas.

-Era

PS. Menkää hyvät ihmiset ulos kävelemään. Tutkimusten mukaan käveleminen edesauttaa merkittävästi ajattelutoimintaa ja parantaa luovaa ongelmaratkaisua sekä luovuutta.

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.