Project Description

2021 | Menestyvän sähköisen liikenteen infrastruktuuria kehittävän yrityksen, Plugit Finlandin, core-teknologian kiteytys ja esittely verkossa. Reilut kymmenen vuotta sitten työstettiin ahkerasti uutta liiketoimintaa studion yläkerrassa. Tuloksena syntyi Plugit Finland – Suomen ensimmäinen latausinfraa kehittävä yritys.

Yrittäjien luja usko sähköisen liikenteen kehitykseen on kannattanut. Vuoden 2021 lopulla johtava globaali infrastruktuurisijoittaja DIF Capital Partners osti 71 % osuuden Plugit Finland Oy:n osakekannasta ja investoi merkittävästi Plugitin kyvykkyyteen kasvattaa koko suomalaisen ja kansainvälisen sähköisen liikkumisen markkinaa.

Plugitin alkuaskeleilla päätettiin että mitä tahansa uusi liiketoiminta ikinä onkaan, sen ytimessä on agiili sovelluskehitys. Ensimmäisistä exceleistä on otettu valtava hyppäys moderneihin tekniikoihin ja toiminnan ytimeen on syntynyt tiimi, joka on luonut yritysasiakkaille sekä kuluttajille hyvin toimivat työkalut mm. kaluston lataamiseksi ja liiketoiminnan mahdollistamiseksi.

Sain tehtäväkseni kiteyttää kiireisen tiimin työn esiteltävään muotoon tarkoituksena auttaa Plugitia monella sektorilla, aina tulevista investorikierroksista suurasiakasmyyntiin ja kansainvälistymiseen.

Plugitech.com