Project Description

2021 | Uuden WordPress / Woocommerce -sivuston luominen Hedengren-konsernin vaatimuksia vastaavaksi. Projektin aikana tuotettiin Woocommerce verkkokauppa, jonka avulla Hedengren Direct Oy:n asiakkaat voivat tilata tarvikkeet ja varaosat laitteisiinsa . Hedengren Direct on legendaarinen terveystuotteita myyvä suoramyyntiyritys, jonka toiminta on laajentunut nyt myös yrityksiin sekä kunnallisiin kohteisiin.

Sivuston valmistamisessa otettiin erityisesti huomioon se, että siitä tulee Hedengren Directin asiakaspalvelun työkalu. Ylläpito päätettiin ulkoistaa minulle konsernimarkkinoinnin tuottaessa pääasialliset sisällöt. Päädyttiin käyttämään jo edellisestä vuoden 2011 verkkosivustoprojektista tuttua ja suosittua Avada-teemaa. Avadahan on kehittynyt valtavasti viime vuosina ja jo sen perusominaisuuksilla päästään hyvää ilmeeseen sekä asetteluun.

Ulkonäkö myötäilee Hedengren-konsernin verkkoilmettä. Sivusto toimii myös yrityksen päämiesten ja kampanjaviestien kotina ja alkuvaiheessa tuotin  useita tuote-uutisia sekä ajankohtaisia nostoja. Myyntitiimillä on mahdollisuus hyödyntää sivustoa myös ajastetuin alekoodein mikäli halutaan tukea tarjousten läpimenoa.

Sivusto otettiin hyvin vastaan ja SVEAn maksutoiminnot toimivat moitteettomasti. Hyvistä myynneistä päätellen uskoisin, että asiakkaatkin pitävät uudesta verkkokaupastaan enemmän kuin vanhasta :)

Hedengrendirect.fi